Stärkande semlor

Jag har varit så sugen på semlor sedan jag såg att de började dyka upp för några veckor sedan, men det har inte blivit av att jag ätit några. Så på vägen hem inhandlade jag två minisemlor till mig själv på 7-eleven.

Jag blir trött på alla bloggar och Instagramkonto inriktade på träning som tipsar om kalorisnåla mellanmål och enbart lägger upp bilder på färgstarka sallader. Jag tycker det är en stor fördel med att träna mycket att jag ofta blir riktigt hungrig, jag kan äta stora mängder och att maten smakar godare. Sen tänker jag att hur ska min kropp kunna ta till sig all träning om den inte får ordentligt med mat och vila. Så jag äter med glädje både semlor, bröd och pasta.

Idag blev det en timmas tung styrketräning på Friskis Sveavägen. Skönt efter två dagars utbildning instängd i en konferenslokal.

(null)

(null)

Ha en fortsatt fin vecka!

//Sara

Be first to comment