Test, test & test på aktivitus

I fredags var det äntligen dax att göra laktat och vo2 max tester.

Det blev ändå med ganska så kort varsel. Jakob hade vart sjuk i några dagar och blev inte bra i tid för att det skulle funka. Jag var också sjuk efter nyår och hade mycket jobb. Men formen var på väg tillbaka och blev skit peppad över att jag kunde ta Jakobs tid där jag hade en ledig dag.

Johan Hasselmark va min testledare och var riktigt bra!

Jag gjorde deras multisport variant där man gör laktat på paddelmaskin, cykel följt av löpning. För att sedan köa maxtestet på löpning.

Paddlingen var först ut var nästan lite nervös. Var så laddad! Men det släppte snabbt. Det kändes bra också. Med tanke på att jag inte paddlat på 3 veckor. Men allt hade hållit i sig bra tack vare all stakning. På paddlingen kommer det bli mer fokus på att vässa tekniken och kanske lite mindre krut på mängd än det senaste året.

Cykeltestet kändes också topp, även fast det vart några veckors uppehåll från cyklandet. Här har vi utrymme att utvecklas mycket. Kommer bli mycket mer cykel i år.

Löpningen då, precis som allt annat kändes det bra. Jag har även här plats för mycket utveckling om jag bara ser till att springa lite mer och det ska jag ju!

Max testet: Ja det var ju jobbigt! kom upp i 200 slag sen tappade jag form och pulsen gick ner något slag. Så kunde inte pushat något mer än vad jag gjorde med min nuvarande löpform.

Sjukt kul! Nu ska det kollas igenom lite tränings upplägg framöver och se till att det blir så bra som möjligt. Grymt kul och motiverande för framtiden att göra testerna så man kan fokusera på det som man är svagare på och bli mer effektiv på det man är lite bättre på.

DCIM101GOPRO

Nu ska bara jakob komma iväg också så vi kan sitta å jämföra med pekpinnen.

/Mårten

Be first to comment