Slutpresentation och långpass i solen

 

Hej bloggen!

Det har varit en intensiv vecka då jag i onsdags  hade avslutning på ledarutvecklingsprogrammet som jag gått det senaste halvåret. Slutpresentation av vårt projektarbete gjordes inför Axel Johnsons koncernledning och våra sponsorsbolag. Det gick bra, och vi är väldigt nöjda med att vara klara. Efter avslutningsmiddagen blev det en väldigt sen och rolig kväll med hela gänget.

(null)

Bild från fördrinken innan middagen.

 

(null)

 

 

 

 

Hela gänget som gått kursen, chefer och specialister från Axfood, Willys, Hemköp, Mekonomen, Martin&Servera, Lagerhaus, Kicks och Åhléns.

(null)

(null)

 

I fredags blev det “Fredagsfysförefredagsmys”, tröskelpass på löpbandet följt av lite styrka. Här i min favoritmagdödare. (null)(null)

 

I lördags kväll tittade jag på melodifestivalen, bland annat med sällskap av fina Jussi. Hans husse har skrivit Kristin Amparos låt, tyvärr gick den inte direkt till final. Vi fortsätter heja och hoppas den tar sig vidare. Jag är väldigt road av melodifestivalen 🙂

(null)

 

Långpass idag, 18 km . Behövde springa till jobbet för att hämta upp min PUK-kod då jag råkade låsa telefonen med fel PIN-kod några gånger för mycket. Så runt halva Kungsholmen, över Västerbron och utmed Årstaviken till Skanstull där det blev en kort paus för att hämta kod, sen vidare runt Söder och avslutade med tre snabba kilometer den sista delen av Kungsholmen runt. Snitttempo på 5.50 min/km. Härligt med solen som värmde näsan när den tittade fram. Mindre härligt med slasket som bitvis var rätt geggigt och gjorde fötterna blöta.

(null)

Sammanfattar en intensiv vecka med ett pass klättring, två styrkepass och totalt 35 km löpning fördelat på tröskel, intervall och långpass. Kommande vecka är det sportlov i Stockholm, det tycker jag är väldigt skönt. Då får man tid att jobba undan lite eftersom många på kontoret är lediga.

Ha en fin vecka!

//Sara

Be first to comment