Köpa ny cykel?

Köpa cykel.

Som ni kanske vet är jag uppe i Åre och här är det inte så jäkla lockande med cykling och dylika ting men faktum är att jag börjar bli lite sugen på att plocka fram racern ur förrådet och börja trampa lite igen. För ett par år sen /ganska många år sen körde jag sjukt mycket hoj och då framförallt mountainbike med fokus på långloppen. Brände av ett par Vätternrundan på tid strax över åtta timmar –dock i hyggliga förhållanden men så är det ju med Vättern.

Funderar på att skaffa en cx eller en 29a mtb för att få en ännu starkare nytändning vilket inte vore helt fel. Det finns en sajt som heter Bikester som är en onlinesajt mot cykling och prylar. Någon som handlat där, vad säger ni? Vilka andra sidor ska man spana in och varför? Jag vägrar knalla ner till cykelhandlarn runt hörnet och bli rånad…

Vilka lopp är det som gäller nuförtiden, är Finnmarksturen helt iskall?

1 Comment

  • Svara februari 4, 2015

    Niklas

    Hallå!
    kolla bunnyhop.de. Den sidan har bästa priserna och är seriösa.
    Och är du villig att köpa förra årets modell kan du hitta grymma för mellan 20-40 procent rabatt, och köper ditt företag slipper du även momsen =)

Leave a Reply