Lunchintervaller och att öva framför en spegel

Gick tillsammans med min kollega Sofia till Friskis på lunchen och sprang intervaller. Stor frustration i att det inte fanns några lediga löpband, men det löste sig efter tio minuter då vi hunnit värma upp på cyklar.

Vi sprang 8 st 500 metersintervaller, 15km/h och med 30 sekunders vila. De sista var väldigt väldigt tunga. Vi var svettigast och rödast på gymmet. Och så nöjda efteråt!

(null)

Kvällen spenderades på Klättercentret med Christoffer. Sjukt mycket folk. Lite för mycket folk för att det ska kännas okej. Svårt att hitta lediga topprep. Tycker det har ökat konstant sen vi började klättra för tre år sedan. Men vi hade trevligt ändå!

(null)
Nu står jag framför spegeln och övar på en presentation jag ska hålla i morgon för koncernledningen. Sex månaders projektarbete ska presenteras på tjugo minuter, och med tanke på all tid vi har lagt ner på projektet så vill vi såklart att presentationen ska vara snygg. Så jag ska köra igenom det några varv till.

Ha en fortsatt fin vecka!
//Sara

Be first to comment