Sjukt stel!

 

 

Hallå

Länge sen jag skrev, Har varit mycket jobb och ingen träning. Känner att det inte behövs och jag går mycket på jobbet och enligt vissa är lågintensiv träning den bästa och då får jag og ihop 6 timmars träning om dagen och det är mer än dom flesta.

Värsta är med vikten har gått upp massa men tänkte börja träna i april någon gång det ska räcka för topp 10 i åre.

Eller är jag full av skit som vanligt =)

Så till det seriösa så experimenterar jag mycket med min träning just nu för att kunna träna så hårt som möjligt utan att bli för sliten så man missar viktig träning försöker ligga på minst 15 timmar i veckan där passen ska försöka vara minst 2 timmar och där man ligger starx över tröskel sista kvarten.

Idag hade jag ofrivillig vila.

men igår ca 2 1/2 timme långpass i snöslask vart ca 30 km så ingen höjdar fart men helt om med tanke på att jag i fredags körde 80 km (2 tim) cykel på gym på morgonen och på eftermiddagen 21 km backe och 1600 höjdmeter (2 timmar). Såna dagar skulle jag vilja ha varje dag!! perfekt träning lagom hårt.

DSC_0137

Så ser energin ut på passen.

 

Torsdags var jag hos Mats Emilson (rehab kliniken) och fixade häsenorna igen och då vart det vila från löpning, så 3 tim cykling istället.

Så jag ligger i och det börjar känns sjukt bra! Sen att paddlingen ligger lite efter ska jag lösa. Men det är ju inte förns 2016 jag ska vinna åre så räcker i år med att ha topp cykling och löpning och till nästa år satsa mer på paddligen och det är lättare att hålla i något man redan är bra i. Som tex lisa norden skada foten och tränade hårdare simmning som var hennes sämsta gren och kom tillbaka bättre än någonsin.

Jag kommer köra ca 2 veckor riktigt hårt sen lite lugnare då jag åker till miami 2 veckor.

Sen hem och jobba 1 vecka typ sen åker jag till unger och kör balaton supermarathon 5 mil om dagen 4 dagar i rad. och håller hälsenorna har jag stor chans på pallen.

Och för er som inte har anmält till pre åre. Gör det!!! sjukt roligt! den är lite kort men roligt och bra träning och kul att se hur man ligger mot dom andra eller bara köra det som ett av de roligaste träningar man kan göra. även för nybörjare.

Sen tips!!!!

ISABERG!!! Dom kör en mulisport tävling som är också åre inspirerat. Och inte bara tävlingen är grym utan hela isaberg. Mysigt, bra paddling. Sjukt bra mtb och traillöpning! Där allt ligger samlat med stugor slalombacke, stigar paddling. allt inom 200 m hel sjukt bra och äventyrsbanor mm mm för familjen om dom vill hänga på.

Så vill man ha ett träningsläger innan åre ska man åka dit!! Man kan ju åka till åre med, men där är det sämre väder om man ska dit lite någon månad innan.

Allt för mig denna gång.

 

Träna hårt! Och sen lite till!!

Be first to comment