Vasaloppet och kvinnliga nätverk

Igår vad jag och Hanna ute igen och körde runt runt på Gärdet. Det är så fint på kvällen när man ser ett pärlband av pannlampor och upplysta Kaknästornet. Stockholm är fantastiskt!!

Min svägerska Charlotte frågade mig för några veckor sedan om jag skulle hänga på och åka Vasaloppet. Svarade att jag inte åkt en kilometer i år, varpå hon kontrade med att hon bara åkt 15 km. Att säga nej till utmaningar är inte min grej så jag bestämde mig för att hänga på Charlotte och hennes kompis. Charlotte och jag bestämde att vi ska åka tillsammans med målsättningen att ha en trevlig dag med mycket bullar och blåbärssoppa. Det blir en utmaning för tävlingsmänniskan i mig att släppa fokus på tiden och istället fokusera på att vi ska genomföra det. Å andra sidan är det nog väldigt klokt eftersom jag endast åkt 30 km skidor i år (och några timmar vid stakmaskinen). Med tanke på att snön smälter nu så får vi väl se hur mycket mer jag hinner åka. Något år ska jag satsa seriöst, det här äventyret får bli en bra övning.
Så nu är boende och vallning bokat och jag har köpt både startplats och bussbiljett från Mora till Sälen.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Ikväll var jag på mingel som min tidigare arbetsplats Advokatfirman Lindahl ordnade, temat var “Våga Vinn!” och var för kvinnor. Jag är generellt sett ganska skeptisk till event ordnade enbart för kvinnor, särskilt som idag där ett av budskapen var att man ska ta sig in i den manliga nätverken för att bli aktuell för styrelseposter mm. Svårt att komma in där om man lägger tid på att gå på kvinnliga nätverksträffar. Men det var kul att träffa gamla kollegor och Kristina Alvendals anförande (bilden) var intressant. Det serverades många goda och matiga snittar som jag nu tänkte gå och träna på.

//Sara

Be first to comment