Grönt kort och nu kör vi

Jag var och hälsade på Klätterverket i Sickla igår. Det var minsann på tiden att jag gjorde den där uppklättringen som varit på G sedan hösten 2013… Titta vad glada vi var, A-dyk hetsade på grande deluxe och det gick ju fint. Ska absolut klättra mer, speciellt den här perioden med växlande väderlek och massa påtvingad vila.
kll

Min träning är just nu styrd av Ph-D-aniele-student och två nästanpersonliga coacher/övervakare. PT PT PT! Det är 60min (grisintervallpassen), 150min eller 240min som gäller från och med förra veckan. Ingenting mitt emellan, inget lagom, ingen mellanmjölk. Bort med alla 45min mysjogg eller 70min skogsrundor på MTB, bort med alla dubbelpass, bort med alla utfyllnadspass. Det blir inga halvhårda intervaller, inget på på tröskeln.

sdfhs
(Bild jag har lånat utan att fråga om lov på http://www.oxelerate.com/oxygendeleiverysystem.html)
Har man tur får man potenta doser med “pimpad luft” under grisintervallpassen, med hjälp av den här maskinen (bild ovan) också.

solen
Det var sol i tisdags, och solen vaknar tidigt! I relation till herr Nordstrands morgonpass är det här en piss i Missisippi, men för mig som sälla rör mig många meter var det en positiv överraskning att morgontimmarna rullade på så njutningsfullt. Ja ni ser ju.. det är inte 150min det där, men så går det när jag ska “point to point” i okända områden med hjälp av en karta…

Be first to comment