En vecka efter Vasaloppet

Nu har det gått en vecka sedan jag åkte Vasaloppet. Det känns fortfarande lite tomt och lite segt att komma igång och träna. Jag har cyklat till jobbet några dagar och även sprungit en dag så jag har tränat lite i alla fall. Just nu känner jag mig seg men samtidigt otroligt sugen på att göra ett riktigt bra träningsår fram till nästa Vasalopp.IMG_4778
J
ag tog en närbild på skidorna innan jag gjorde rent dem. Svårt att se här men jag hade med mig halva skogen under skidorna. Det var även en hel del klisterfläckar på glidytorna som fastnat.

Min plan nu blir nog att ta det hyfsat lugnt den här veckan också men sen ska jag försöka att ta mig i kragen och verkligen redan nu sätta fart mot vintern. Jag vill klara av att seeda mig till led 4 så det får bli målsättningen som jag tränar utifrån i sommar.

 

 

Be first to comment