Kladdigt

Försöker få bort vallan på skidorna. Blir kladdigt. Skrapar. Läser att man ska värma med värmepistol. Har såklart ingen. Testar med hårfönen. Blir ännu kladdigare. Luktar starkt. Förstör nagellacket. Biter ihop. Öser på mer av innehållet i flaskan jag köpt för att ta bort klistret. Blir någorlunda rena. Funderar på varför jag inte betalar några hundra extra för att någon annan ska göra det innan någon annan vallar åt mig på lördag. Känner mig korkad.

Men det ska bli riktigt roligt på söndag! Jag ser fram emot en dag i fint väder, med mycket bullar och blåbärssoppa. Ingen tidspress (mer än att hålla sig på rätt sida repet), utan bara ha det trevligt. Såklart inser jag att det inte alls kommer kännas speciellt trevligt mot slutet av dagen. Jag har inte åkt tillräckligt många mil innan. Det kommer göra ont, säkert jätteont. Men jag ser i alla fall fram emot det.

//Sara

2 Comments

 • Svara mars 5, 2015

  Patrik Törner

  Det ser i alla fall ut att bli “bra” vårväder så det är bara att njuta. Kör hårt och ett stort lycka till.
  Mvh bloggkollegan Patrik

  • Svara mars 9, 2015

   Sara

   Tack Patrik!
   Bra jobbat!

Leave a Reply