Åre pre race, tävling 1

jag var vid Hammarbybacken igår och hjälpte Jörgen med att elda när det var Åre Pre Race deltävling 1. Jäkligt kul tävling som alla borde köra!

Daniel Hansson vann stort före Jakob Bergstrand. Bland tjejerna vann Marie före Hanna Näslund.

Grymt bra kört alla och stor tumme upp till Kajaksidan -Jörgen!

  Wangler solo. Längre ned en bild på hans kids också.

  Jörgen. Mannen. Upphovskillen till detta. Brandmannen. Småbarnspappan. Kajakhandlarn. mannen med grosshandlarplånboken i sidfickan som är tjock som en bibel. mycket cash där. Kärt barn har många namn.  En av bröderna Bergstrand. det kan var Jakob, eller så var det Mårten. eller så körde de två stafett runt tävlingen utan att nån hajade det. Jag har ingen koll. Snabba brillor iallafall. När jag frågade om det var nödvändigt med solbrillor i regnrusket fick jag ett svar: ” de är nya och Cavendish har de”. För er färskingar som inte vet vem Cavendisch är så föreslår jag google eller yahoo. eller 118 118.  Uffe. the man the myth.  killen med snyggast paddelteknik och bäst balans i Mälaren, Fredrik “krashboomwrangler” Wangler (smeknamnet kommer ifrån Björta från de åren när de två fightades om placeringarna. Barnen är Wanglers.  Hanna Näslund och Elise von Alexy roddar med sina prylar. Hanna körde riktigt bra och hade koll på pryttlarna.   Rickhard står och förfestar med dryck från Nutrixxion som Micke Hanell från Stockholm Multisport har hand om här i Sverige och kanske också norden? den coola bågen här bakom är min.  Frida Björman also know as Miss GIH 2014. Kan allt om träning och BCA – aminosyror som Nutrixxion använder. Bra grejer tydligen.  Daniel Hansson paddlar snabbast på första sträckan. Jag tror han har blivit så bra för han har kört mycket på tisdagstävlingarna. Det borde ni alla göra. Jakob Bergstrand, eller nån av bröderna iallafall.

      Jörgen. Inte snabbast men kanske gladast.    Daniel Hansson en minut efter målgång. Det enda som man hajade att han har tävlat var för att cykeln var lite skitig och nedre delen av strumporna. Hans puls var inte många slag över 60. Jäkla kille och vara stark.  Körde lite bodybuilding på morgonen igår här i rålis. och sprang zickzack mellan hundskiten vid rålis.

 

 

Marre

Be first to comment