Långpass, hagel och kajakklubbens nybörjarkurs

Igår gjorde min trevliga vän Christina mig sällskap på långpasset. Det blev en runda från Kungsholmen och till Djurgården, runt Djurgården och sedan runt Djurgårdskanalen och tillbaka till Kungsholmen, totalt 25 km. Det blåste sjukt mycket och vädret fick från regn till solsken till solsken och regn samtidigt. Märkligt väder. Så trevligt att ha sällskap på löpturen, vi hann avhandla en massa samtalsämnen.   

Drickapaus efter 16 km.

  Såhär såg det ut i somras när Christina och jag körde swimrun, Ångaloppet Sprint. Sjukt kul! Jag hoppas det blir något swimrun i sommar också.

Idag hade jag bestämt mig för att börja cykla till jobbet, ca 5 km från Kungsholmen till Skanstull. Utmaningen är att cykla så långsamt att jag inte blir svettig. Det är svårt. Tycker dessutom att det är ganska tråkigt. Dålig dag att välja då det började hagla…  

Men glad ändå, på väg till möte med Stockholms Kajakklubben för att lägga upp planeringen inför vårens nybörjarkurser som startar i maj. Ser fram emot att vara med och instruera nybörjarna kajak. Det var för övrigt så jag lärde känna Christina, hon gick nybörjarkursen förra året. 

Ha en fin vecka! 

//Sara

Be first to comment