Lugnt vecka innan det drar igång igen. Prylar,prylar..

Har nu haft en lugn vecka i min periodisering. Denna vecka jag haft enbart tre pass. Kört ett tröskel och ett intervallpass på cykeln och en lugnare paddling.

IMG_4751.JPG

Med den aningen svajiga väderleken har jag gömt mig inne på cykelpassen.
Men så gillar jag att köra dom passen på trainer så det är ju skönt att det inte vart supervärder.

IMG_4756.JPG

Va förbi addnature för att plocka upp lite strumpor också. Såg att dom fått in nya jawbreaker så kunde inte hållare borta så blev vartsitt par till mig och jakob 🙂

Imorgon blir det träning med “laget2015” alltså jag, jakob Ulf och Marie. Vi ska paddla och springa några timmar tillsammans det ska bli grymt! Vi har inte hunnit köra så många pass ihop ännu men eftersom vi va på peak lägret i sommras har vi ändå bra koll på varandra och håller väldigt jämn nivå!

/Mårten

Be first to comment