Magisk dag

idag söndag vaknade jag strax efter 05, jag vet det var svintidigt men jag somnade som ett barn vid 22 igår. Visste att det var en kul dag på g så kroppen bara ville upp och hoppa. Rulla ner till kajakklubben strax efter sju, drog en frukost i solen. Polarna Elis, svenne och Jens kom ner så drog vi ut på en sväng där det var nåt lekfullt pass med både långa och korta intervaller på schemat. Helt ouppstyrt vilket jag gillar. Hårt men ouppstyrt!

 

 

Grabbarna grus på bryggan imorse. 

Min morgonvy imorse. Så. Jäkla. Fint. 

Dundrade hem till päronen på bågen för att hjälpa de med en hammock, äta god lunch, mingla och hänga i solen. 

 

Här passar Akka en elefant..

 

 Akka men här har elefanten promenerat till andra sidan om filten. Ofattbart.

Vid tvåtiden stack jag svenne och Elis ut på en till runda där jag och Elis dunkade ner för Stockholms ström

 

Här brände vi ner.

Upp var det omöjligt att köra så vi gick upp vid strömparteren och bar ett par hundra meter sen hoppa i nedanför F12. Houseklubben ni vet.

 

  

  

 En hel del folk som kolla. Den här bilden gilla jag!

   

 

Haha ja välte när jag skulle hoppa i. Fippla med paddeln. Pinsamt!

Well Well. 

Photocred till Elis tjej Hanna Höij.

Marre

Be first to comment