Springcross och långpass

Några kollegor till mig fick med mig på att springa Springcross. “Nya springcross” skulle vara en tuff terrängbana på norra Djurgården, 5 eller 10 km. Det var riktigt roligt, vi var fyra kollegor och min glada vän Christina. Banan var tuff, väldigt kuperat och lerigt och varvet avslutades med en skidbacke som man skulle sick-sacka sig uppför. Riktigt tungt. Första varvet var det väldigt trångt bitvis, andra varvet mer utrymme vilket gjorde att mitt andra varv gick något fortare än det första. Jag hade 28km långpass planerat dagen efter (idag) vilket jag hade i åtanke och tryckte inte på allt vad jag orkade. Jag kom in på 1.03, vilket gav plats 60 av 305. Snabbaste dam, Tove Alexandersson, kom in på 42.25. Sjukt imponerande!

  Glatt humör innan loppet 

  Groupie med kollegor och ett par HM-tjejer.

 

 I mål med kollegorna

 

  

 Efter målgång tillsammans med Christina. Den andra bilden är från i torsdags vid midnatt på skönhetsgala med 20-talstema. 

Idag gav jag mig ut vid 12-tiden för långpass, ungefär samtidigt som solen tittade fram. 28 km i 5.50-6.10 fart stod på schemat. Det blev ett varv runt Kungsholmen, Djurgården och Skeppsholmen. Och lite fram och tillbaka på Kungsholmsstrand för att få ihop sista 1,5 km. Som alltid skönt efteråt, ångest innan. Vackert i ett soligt vårigt Stockholm. Under de 2 timmar och 56 minuter som turen tog lyssnade jag på en franskakurs, gillar känslan av att vara effektiv. Sara i ett nötskal. 

    

och så en kvällspromenad till Kungsträdgården för att titta på blommorna. 

Ha en fin vecka!

//Sara 

Be first to comment