Testade banan för Blodomloppet

Idag sprang jag och Erik banan för Blidomloppet. Vi ska båda springa loppet i maj så vi tränar lite tillsammans inför det. Och det är faktiskt (inte så konstigt) riktigt kul att träna tillsammans med en kompis. Min kompis Linnea kommer också att haka på så vi kommer att vara ett litet gäng som kör och peppar varandra inför loppet. Det kommer nog också att bli en liten individuell tävling oss emellan då vi verkar vara hyfsat jämna.

Dagens runda kändes superlätt för mig. Jag tror att det mentalt blev extra lätt eftersom Erik lät som om hans lungor skulle hoppa ur efter halva loppet efter en brant och lång uppförsbacke. Vi sprang på 53 minuter men banan är 10,3 km så vi höll 5:10-tempo. Det känns som om mitt mål att gå under 50 minuter är ganska lugnt att klara men det får ändå vara målet. Att sänka till tex 47:30 känns för tufft just nu. 

 Så här pigg och glad var jag när jag kom hem.

Be first to comment