Vikt och resultat.

Hallå

De som har följt mig vet att jag är världens bästa/sämsta när det gäller mat.

Jag äter pizza och kött och bea och kebab varje dag till varje måltid och varför?

För det är så sjukt gott och det är energi till min träning.

Men nu vill jag ju bli bäst i flera sporter och bla skyrunning och ultra så har kroppsvikten sjukt!!! stor betydelse, håller man på med multisport och AR så kan man vara lite flebbig och ändå vara rätt bra finns massa exempel som jag inte kommer dra =)

Men när det gäller löpning är det omöjligt, Jag är ingen stor kille väger ca 73-74 kilo och är 182 lång men alla säger att jag är för stor och tung, och ja jag vet!

Men hur bra är det då att typ svälta sig och inte direkt vara hetast på beachen? Vill jag det?

Är det bra för kroppen? Och vill man bli absolut bäst är det ett måste och det är därför alla elitlöpare tränar så mycket som inte är kvalite, Dom blir inte snabbare för att dom tar en morgonjogg i 5 fart utam den största andledningen är att bränna fett.

Läste någonstans att gå ner ett kilo är ca 20 sekunder snabbare på milen. självklart är det då ett sjukt lätt sätt att bli snabbare så. Men är det hälsosamt? kolla Sara wedlund

Men det är fakta att vikt och resultat går hand i hand.

Så jag tänkte jag skaförsöka gå ner ett par kilo och som vanligt gör jag alltid saker på mitt sätt (som är det bästa =))

Så i måndags börja jag lite, då körde jag 2 intevallpass löpning plus ben och åt en burk keso och lite kyckling på kvällen.

Tis så körde jag 3 intervallpass ett paddling ett cykel och ett löpning. och då åt jag bara en burk keso och några egg på kvällen.

Och vid detta tillfälle så va jag så körd jag kände mig bakis och som jag hade feber.

Perfekt då vet jag att jag är helt tömd på kolhydrater och då har kroppen inget val och börjar käka fett/muskler. onsdag lökade jag med bara ett tröskelpass paddling och började äta lite vanlig mat igen.

Poängen var mest att testa hur kroppen reagerar vid olika stadium av tomhet.

I tordags paddla jag tröskel tidigt tog en macka och ett glas oboy och sen direkt till ett sjukt löppass runt djurgården. sen vart jag visad “hur man ska äta”

 

DSC_0002

Massa sallad, röror, bönor, groddar, mm mm

Hitta en köttgryta där jag pilla ut syltlöken och någon fisk i smörsås typ. Det va gott men resten på bordet mådde jag bara illa av att se. Och för några små bitar köttgryta och en lite fiskbit betala jag hundra spänn och vart inte ens nära på mätt.

Men kanske det som är poängen så dyrt att man inte har råd att äta sig mätt och att maten inte är så god att man vill äta mycket, Kanske är så man ska leva?!

vissa väljer det men fy fan!! inte jag!

Återgår till att äta vad jag vill när jag vill för det är så sjukt gott och varför vara i livet om man inte får leva och njuta!

För jag är inte bäst i välden och är för gammal för att bli. Och vara topp i sverige räcker det ju med att inte vara så smal. Och jag vill ha lite snygg kropp på stranden. Då är chips, pizza och kött och bea bästa receptet!

Och ja jag gick ner 2 kilo så jag kanske gör ett super ryck igen.

För väger jag 69,9 kan jag fortfarande se ok ut. äta vad jag vill och det är en ok vikt vare sig jag kör ultra eller multisport.

 

/N

Be first to comment