ÅrePreRace #3 – filmer och bilder

Hej bloggen, igår var det återigen dags för Jörgens eminenta arrangemang ÅPR!

super
Åre Pre Race! Super-Jörgen! Och bröderna Brothers, Mårten i bakgrunden klev in som tvåa igår efter segraren Daniel Hansson som sitter och trycker i vindskyddet. Super-Jörgen blev trea!

Jag planerade att erbjuda en bildbomb från Hammarbybackens skojkväll, men hamnade mest här:
mtb
(MTB i skogen, Stig, jag älskar fan Stig!)

..så fick min stand-in Uffe Öjebo stå för gårdagens action-foton.
dfdg
Här är Uffe, som glömde tiden lite och dök upp utan den obligatoriska utrustningen. Ingen start för Uffe. Marie Nilsson blev 3:a efter Carro Holmqvist och Kristin Larsson, och den gamle räven Ringström vände ryggen till efter att ha bjudit på en skön lersladd-krasch precis innan mål.

Här har ni några filmer av: Ulf Öjebo!


Danny köttar!

..och här några bilder av Uffe:
dgs
fdf
bnd
cn
xbn
sa

…och lite bilder av mig:
xghk
En annan som glömde lite grejer: förutom solbrillorna glömde Super-Staffan själva starttiden, en kvart försenad men lika glad för det!

gasg
Sedvanligt post-race skvaller.
“Ah va kul att du också körde, med såg inte dig vid starten?!”
“Haha nej jag körde liksom inte starten” (typ så…)
Notera Fantomen-shorts i bakgrunden.

swimrun
Sommarens stora swimrun-duo är överrens (m något, oklart vad). Tur det, för på söndag smäller det på Utö. Daniel Hansson seger i herrklassen och Lelle supportade Carro. Hanna Näslund glad 4:a i damklassen, Lina Sjöström ännu gladare 5:a igår och vinnare av både fri startplats i HÅEC och 500kr på Addnature. Saftigt prisbord, Jörgen, extremt bra jobbat och tack alla som är med och bidrar! Specialized Concept Store Stockholm, Addnature, Kajaksidan.se, Aktivitus, Feel-Alive, Access Rehab, Åre Extreme Challange och många flera!

dkd
Kajakcoachen! Frågor på det? Danny var också på plats men körde bara det roliga (paddling och löpning) och delade ut pris: en gratis clinic i effektiv paddelteknik!
kks
Vinnare av paddel-clinic, Kristin Larsson.

korv
Korv für alle! Även för Jakob som glömde nån vital kroppsdel och inte ville stressa sin känsliga idrottsfysik inför Utö Swimrun. Men korv für alle, det råder INTE brist på inkluderande stämning och give aways när Jörgen har happening!

fasf
E’re svart så e’re kla’rt! sa kocken och svepte en återställare ihop med varmkorvar och bars. En bra kväll, helt enkelt.
Notera skeptisk man i bakgrunden.

Be first to comment