Glädje och pollen

Har haft sånt bra flyt och mycket glädje i träningen senaste 1,5 veckan. Ursvik extreme 15 km i solsken, gympass där pensionär frågar om jag tävlar i tyngdlyftning eftersom jag ser så stark ut (!!), sprungit fort runt Kungsholmen, hetsat Åhlens hållbarhetsavdelning till backintervaller, sprungit backintervaller med min löpcoach Magnus, tränat brutal styrketräning med min starka kompis Anders, maxat med 105 kg i marklyft, sprungit till Drottningsholm och tillbaka, premiärpaddlat, klättrat, yogat mm. Och det är roligt , ger massor av energi och jag känner mig både stark och snabb! 

 Solen skiner i Ursvik och jag kan springa trots höga pollenhalter, tack för det Cityakuten Astma Allergi! Hyposensibilisering är något av det bästa jag gjort (tillsammans med att laseroperera ögonen), trots att behandlingen tog 4 år med totalt ca 100 sprutor med allergen. För några år sedan orkade jag knappt vara ute på våren, att springa var inte att tänka på. Känner sådan tacksamhet att äntligen kunna njuta av våren! 

   

Löpgänget som körde med Magnus och Lulu Lemon förra veckan.

  

Sjukt fokuserad i backen Starke Anders, 2.5h höll vi igång på gymmet  

Och gjorde 500 övningar, sjukt jobbigt! 

  

Och så till slottet med Lotta, 28 km långpass.  

Jag får sällan sådan lugn och ro i kroppen som bär jag paddlar kajak. Ser fram emot kajaksäsongen.

//Sara

1 Comment

Leave a Reply