“I’m an expert” (och en film!)

(Förevigat av Tom Manselin, övriga medverkande Petter Gisslen och Olof Södergård)

Ja det här är ju faktiskt ganska pinsamt men ganska roligt. Bjuder på det. En liten film från den heta träningen som har utförts bakom lyckta dörrar de senaste månaderna. Jag brukar vara ganska krängig när det blir vidrigt, det är jag och galna Galle som kör som vildhästar samtidigt som landsvägsnötarna bara matar, matar, matar. Det här är däremot rätt jävla illa, får skylla på att jag hade redlajnat riktigt ordentligt på den här sista intervallen av 4×4.

klkj
Och den som tror att det här inte gäller den, har verkligen inget att komma med. Kan sitta på McDonalds och leva sitt låtsasliv i ett evigt dumlyckligt läge. Alla vi andra kan njuta av osäkerhet, vidareutveckling och ständig förvirring!

Varför tar jag upp det här? Bortsett från det uppenbara faktum att jag möter obegripligt många självutnämnda experter nästan dagligen (“irl” och alla dessa nät-troll…)

Jo, det var personlig premiär på kanotklubbens träningar igår! Jag har ju inte fattat nånting… men det visste jag redan. Trivdes alltså som fisken i vattnet – bildligt talat, inte bokstavligt! Jag är helt säker på att jag kommer få ut jättemycket av att fortsätta gneta på MEN i nya banor. Det gäller förresten inte bara paddlingen, men mer om det senare (kanske).

POMS
Nu: time to get mental! POMS-time.

I’m not an expert, men någon annan får gärna göra ett seriöst försök att uttyda något vettigt ur detta. Jag gör bara som dom säger åt mig. Det är också en fördel med att träna mer på BKK, kan få sällskap av POMS-proffset Göran Kenttä. I alla fall när det står chins på träningsschemat.

Be first to comment