Klänning blev kängor

Jag skulle ta en tur på stan och leta klänningar inför sommarens tre bröllop, kom hem med nya lätta löparskor, vandringskängor, chinsräcke att hänga i dörrkarmen och en ringklocka. Inga klänningar. 

För några år sedan hade det varit otänkbart att jag köpt vandringskängor, ännu mer otänkbart att jag skulle få för mig att gå upp för Kebnekaise. Men nu är barrundor utbytta mot löparrundor och i sommar ska jag först springa Tromsö midnattssolsmaraton och sen bestiga Kebnekaise några dagar senare. I augusti ska jag springa AXA Fjällmaraton. Ser massor fram emot detta. Innan dess ska jag försöka gå in dessa jättestora skor först. Har aldrig fjällvandrat och bara varit i fjällen på vintern. Och så ska jag göra massa chins så att jag orkar fler än Martin i slutet av sommaren. Det kommer sannolikt resultera att jag får ett ännu större behov av nya klänningar där ryggen får plats, men det får bli höstens projekt.

  Monterar chinsräcke och går i kängorna.   

Och här är det på plats! 
På lördag är det Göteborgsvarvet, håll tummarna!

//Sara

Be first to comment