Premiär på multisportbloggen!

Då drar bloggandet igång, hoppas kunna inspirera och bjuda på lite roliga inblick i min träning och vardagsäventyr. Har sedan 5års åldern spenderat mkt av min tid i en segelbåt men när min satsning tog slut i somras så behövdes en ny sysselsättning, älskar vatten så kunde inte slita mig därifrån. Det fick bli paddling, mycket smidigt efter som vi har en del kajaker på mitt jobb 😉 kajaksidan.se Förutom havet så älskar jag att tävla och jag föll direkt för HÅEC, sagt o gjort det blev årets mål. (2016 var redan paxat för OS missade jag det så skulle de bli en klassiker, allt lutar åt en klassiker!) 

Fokus just nu är att förbereda mig så mycket det går inför Åre och se ifall en seglare kan göra succé som multisportare!? 🙂

 

tessan_multicamp

Foto: Danny Hallmen

IMG_0525

 

Foto: Kalle Torlén

 

 

Be first to comment