Tisdagstävling tävling 1

tja! Idag var det dags för årets första tävling som var tisdagstävling med tre varv runt Reimersholme. Stort startfält med heta namn, hukkanen, Wangler, Luis, daniel Hansson, Moa, kristin, Hanna Näslund, Jonatan tornebjer mm.

Jag var snabbt iväg i starten men fick Wangler på min våg där han låg bekvämt två och ett halvt varv innan jag bestämde mig för att såhär kan det inte få vara så la till ett litet push och kom loss fint.

Örnsberg är makalösa, resultatet uppe efter tio min och även gjort en film, coolt örnsberg!!
http://youtu.be/Msn2Z7Sa6mg

   
         

 

Kajaken kändes fin!!! (!!)
Marre 

1 Comment

  • Svara maj 6, 2015

    Wangler

    Det finns inget bekvämt med att ligga på din våg, mycket syra tidigt på säsongen.
    Men visst är det trevligt med sällskap!

Leave a Reply