Toppen och botten

Händelserika veckor.

Vart ska jag börja, tränigen har gått sådär med tanke på mina hälsenor. Men har kört på ok.

Så har det tävlats lite förra veckan körde jag mitt livs första duathlon tävling med trasiga hälsenor och en vanlig cykel med barn pedaler och 2 pass dagen innan. så hur gick det?

Jag körde korta banan 5 km löp 20 cykel 2,5 löp.

Första 5an var benen hur sega som helst men snitta 3,52 fart!! jag har fan kört maran i den farten!!!

cykel va ännu sämre! fick aldrig upp pulsen högre än 125. Benen orkade inte, så jag fick löka runt 20 km. Sista löpningen gick jag på lite hårdare och ramla in som 9a men med tanke på form, ben, cykel och hälsenor va det ok. Men sjukt kul!

Så dagen efter vart jag medlurad att köra en hinderbanetävling 6,5 km. tänkte kul som ett bra pass.

På starten stod allt från ultra proffs som brian nilsen till hela ninja Warriors gänget och svett och ettikett calle med lassi karonen.

Så det började med massa backar och jag la mig bra till men benen va tunga idag igen. kom till en kontainer fylld med kallt vatten och det vart lite kö och jag hade lite problem ur och i. direkt efter va det backe igen och jag va helt död. Sen vart det lite hoppa över kontainer klättra i rep och däck som jag inte är så bra på. Sen in i skogen och då började folk framför mig bli trötta. och tillslut var jag själv och kunde ta det lugnt och vinna med ca en minut. Vann en klocka värd 6000kr

sjukt kul tävling som alternativ träning.

Dagen efter va det dags för lidingöultra!! jag skulle vara farthålare i 4,48 fart i 50 km!!! Jag va helt död!!! kom knappt runt!! förra åter snitta jag 4,15 fart när jag tävlade själv, Men det va så tungt!! Jag skulle hålla fart och komma imål på 4 timmar kom imål på 3,58, 40 typ som 4a!!! och då släppte jag förbi en på sista km för jag låg ju lite före vad jag skulle hålla.

Men va så körd så jag kunde knappt röra mig efter.

Körde ok pass måndag och tisdag. Sen vart det torsdag och multisport premiär!! ÅRE PRE

Va taggad och starten gick och jag försökte hänga på bergstrand bröderna dom är ju starka paddlare. gick bra låg bara några sek efter och nu var det dags för hammarbybacken och för mig att gå om.

börja springa men benen sa stick och dö!! Jag hade inget att ge och gav där upp tävlingen och körde bara på resten av tävlingen i bra fart men hade inge fart i kroppen.

Fredag fick jag helvila!!!

Lördag fick jag ta en kompis plats och köra tough viking.

Jag hade blivit tillsagd att hålla en killes rygg (konstantine) tydligen vunnit gladiatorena typ och jobbar bara med att lära ut detta och är bäst i sverige på sånt här,

Starten gick och första hindret va rugbykillar sen direkt i tanker med vatten och is,

Jag var typ först till rugbyspelarna. DUMT!!!!! kom ut som typ 40!!! knuffa mig förbi och dök i och tog några placeringar. sen några lätta hinder och 1 km löpning innan haga backen ett par ggr upp och ner. Idag kändes benen bättre och efter backarna ledde jag. dags för några höga kontiners och reebok hinder som är som plank som är 2 m höga. där flög konstantin över medans jag hade sjuka problem och på andra planket när jag hävde mig över fick jag planket i mellanhjärdet och tappa luften och fick lunka några hundra meter. lät han draifrån och jag bara bevaka min andraplats och försökte klara hindrerna bra utan att göra bort mig helt. kom imål som 2a och ganska nöjd. märkte jag hade ont i revbenen efter planket och kollade upp det, 2 sprickor i revbenen, Lite surt! Men hämtade cykeln och körde back intervaller efter, men kul lopp och roligt att benen va tillbaka.

Fick en startplats och seedad till nordiska mästerskapen i hinderbana den är 15 km alltså dubbelt så lång. hoppas längen är till min fördel ska bli kul och jag måste träna lite hinder tills dess.

försökte lägga upp lite bilder men det gick inte för tillfället.

 

Be first to comment