Veckans verksamheter

Måndag: minns inte.

Tisdag: 3x8min med gas på Monark.

Onsdag: flum och paddling på Brunnsviken med Jakob och Jari. Även Axa-Peter (som ska köra HÅEC duo) dök upp en stund på slutet. Det var mest glass (B&J) och ballong (gasballong…) och multisportsnack, som historier från den nyligen avslutade ARWS-tävlingen i Spanien… Mr. Palonen var väl lite hög på känslan av att segra och besegra världens bästa multisportlag (Seagate…) och vill ni andra ha mer om detta så får ni såklart läsa Jaris blogg: Multisport med Jari

Torsdag: 4x4min med gas och André på Monark.
selfie
Syra-selfie. Eller syre-selfie. Eller hur det var.

Fredag: 5,5 timme med mig själv och med Jari och Carro lite överallt och i Hellas. Försökte springa lite först men det var skit så bara MTB efter det.
kafef
Kaffe.

Lördag: vattentema. Korpen hade gruppaddling vid Brunnsviken och det såg väl mysigt och kul ut.
ag
drag

Det var väl typ landslaget i Drakbåt eller nåt, kul som sagt att alla fick sportla sig på vattnet en dag som denna. Kul, verkligen. När jag var klar på vattnet och skulle köra veckans kompletterade styrka var det bara att vända och gå hem (dvs. gå ut och fortsätta njuta av solen).
dgsh

Be first to comment