5 juni: World Environment Day

World Environment Day.

Celebrate the biggest day for positive environmental action! World Environment Day (WED) is the United Nations’ principal vehicle for encouraging worldwide awareness and action for the Environment.

“Positive environmental action”. Tänk på det, kära svampplockare! Vi har bara en lämplig planet att vistas på, och vi har skog och hav och berg att ta hand om. Det finns ingen anledning att slösa och överkonsumera. Det här är en fråga som verkligen stör och berör mig, fy fan vad nästan alla inte alls tänker. Fy fan för vissa beteenden med katastrofal miljöpåverkan som följd, fy fan för vårt ständiga gapande över ännu mer överflöd. Så. Nu fick jag det sagt också.

Vad har det med en utslagen Robert Förstemann att göra?
slut

Lassi Karonen värmer upp… med rodd, vad annars.
lassi1

Robert Förstemann värmer upp… med TRX. Smidig biff!
uppvärm

Ida Ingemarsdotter var den första som försökte rosta sin macka… Hennes film och prestation finns att beskåda på hemsidan The Toaster Challenge. Snygg sida och cool grafik och ett ambitiöst försök att förklara och illustrera våra energislukande levnadsvanor.

Sedan tillkallades det tunga gardet… (finns också i filmen som helhet via länken ovan)

Lassi Karonen:
Robert Förstemann:
gänget
Stort tack till Nathan Grossman och crew (Stockholms dramatiska högskola) för att vi fick vara med på ett hörn.

Be first to comment