En dag i marrans liv

om nån av er skulle undra hur en helt random onsdag i mitt liv ser ut så kommer det här.

Runt 05 åker ögonlocken upp och pulsen går upp några snäpp till ca 40-45 slag. Drar i mig en banan vid sovrumsfönstret medan jag spanar ut över vattnet och börjar tagga för morgonens träningspass. Drar på mig nå kläder, kör lite med rakapparaten, fixar gaddarna och drar ner de ca 955 metrena till kanotklubben. Hojen hinner knappt bli varm och jag hinner knappt starta den innan det är dags att stänga av rackarn och rulla den sista biten på cykelvägen (Paul vet vilken) ner till grinden.

Byter om snabbt som en vessla och kör väl en 20-40 min olika upplägg medan jag spanar på trafiken och köerna på essingeleden och inser att det där är losers och jag är en vinnare. Livets vinnare.

 
Kör lite olika småövningar på bryggan för att fläska ut det sista innan jag dricker en äcklig shake och eftersvettas det sista.

   Kör jobb några timmar på firman där jag är strategisk projektledare och kreatör. Fråga mig nån gång vad det är.

   

Olika par strumpor dagen till ära och en del samtal från vårat kuddrum. Tror jag pratade med stek just när jag tog den här bilden.

  
 Kollar på en mapp jag gjorde för ett par veckor sen till ett seglingsprojekt. Taggad!

   

Brände sen toll päronen och klippte deras gräsmattor. Handjagarn på framsidan och motorrackarn på baksidan. Fint va pappa?!

  Min F1a i fint förvar bara väntandes på att få komma ut på böljan blå!

   

  

 Brände sen på bakhjulet till brunnsan där jag träffade nån av bröderna bergstrand och Frida samt Maciek som jag fick min nya paddel ifrån. En Gara. Ska bli askul att köra med den framöver. Tack killen!

    Sladdade hem och mötte upp emma och thomas. Båda superaktiva inom tv och STO-CPH. Emma som projektledare, Thomas som fd grundare och nu exekutiv producent. Talanger båda två.

   

 Emma skulle hämta som hoj som stått i mitt garage ett år men den rackarn starta inte, hon fick skjuts med mig till Gossip vid Nytorget där vi åt svingod indisk mat. Rekommenderas.

Jaja, en dag i mitt liv! Mycket kul!

Be first to comment