“I’m feeling lucky”

Jag vill vara fri, inte bunden. Det är så jag försöker leva. Det du äger, äger dig. Igår läste jag i DN “För är man helt fri betyder man inte något för någon.” Det är också ganska sant, jag har inte helt bestämt mig för hur jag ska hantera den informationen (även om det inte var något nytt…)

googlese
För alla med Internet-humor. “I’m feeling lucky” – det här är nog det absolut närmaste sanningen jag kan komma!

nitron
Här åker Nitron in i båthuset igen, efter ett litet farttest så här på midsommarafton…

kajak
Cruisade runt i ett nästan helt tomt, helt övergivet, urblåst, tyst och stilla, fantastiskt lugnt Stockholm med hjälp av dessa igår. Bike bike, skog skog, paddle paddle, sjö sjö. Snälla alla folk, kom inte tillbaka!

skutan
Nu lite falsk marknadsföring! Nej det är inte Åreskutan idag, det är Åreskutan den 7 november 2014. Foto Rickard Norlin. Det här med snö på Skutan kändes rimligt i november så jag känner att jag gjort mitt på den punkten för i år. Fokuserar på sommarsport, vatten, klippor, båthus, strand.

Så här: en actionfilm från Baywatch-Tom, det lyckade försöket av höghastighetspåstigning på SUP. Finns flera roliga misslyckade försök, men jag väljer att inte publicera dessa eftersom Baywatch-Tom förtjänar ära och berömmelse pga “räddade livet på tre icke-simkunniga motionärer som vält med sin kanadensare”.
Be first to comment