Premiär på multisportbloggen

Bloggandet tar ny fart. Både kul och motiverande att blogga på samma ställe som andra människor som gillar att röra på kroppen. Jag har varit landslagskanotist med mottot “två pass per dag” de senaste fem åren, trivs bra med mjölksyra och medaljer av hög valör. Här kommer jag att skriva om mina 20km innan staden vaknat, min nyfunna kärlek inom trailrun, drömmen om 50 chins och allt annat som hör rörelse till. Jag har tidigare bloggat under min klubb michaela.kkeskima.se och kommer att köra dessa parallellt.

Största och första målet är en topplacering på maraton EM i Bohinj(googla! Fantastiskt ställe) första helgen i juli tillsammans med min lika meriterade K2 partner Emma Andersson(Huskvarna). Förutom träningsprogram och kajakbilder hoppas jag kunna bjuda på inspiration och känslan om hur det är att ladda upp och toppa formen inför ett stort mästerskap.

Eftersom att jag inte kan nöja mig med en sport och bara ser andra konditionssporter som optimal komplettering(off season) kan ni räkna med att jag skriver om träningen, skadorna och utvecklingen inför till exempel Salomon ultra trail som innebär 50km löpning i en fantastisk terräng här i Umeå. Även den stad där jag bor och studerar till fysioterapeut. Jag har givetvis ambitionen att förutom bli världens bästa maratonpaddlare även bli världens bästa fysioterapeut.

Häng med!
Och ja, jag har inga gränser, jag tror att min kropp kan göra allt.

IMG_7094

IMG_6963

Be first to comment