Race i Vaxholm idag!

Vi skippade Vågryttaren i Göteborg idag pga svindåligt väder och inge vind så vi brände av ett fint pass hemma i stan imorse sen drog ut till Vaxholm och kolla nåt som heter shorttrack, typ marathon men sprint i olika heat. Banan var 700 meter med ett lyft och de skulle köra fyra varv. Askul att kolla på!
 
Jag och åre Grundin brände ut i min bil och fick massa is-cappuccino av en starbuckstjej i rålis. Yeah!

 Träffa storfräsarn Jacob Holst som gjorde comeback i sin marathonlåda en gång, kom trea i ett vasst startfält som Emil Svensson vann för Jens Torstensson. Emil Torstenson välte i starten likt han brukar göra men körde som en ninja resten av loppet, bra.  

Supersnabba michaela Jonsson Lindblad var där, läser ni hennes grymma blogg här på multisportbloggen.se, om inte “gör det”!

   
  
Spanade in gaanska så snabba racinglådor från Nelo. Kolla fören.  

Michaela och nån av bröderna Ljungberg från Malmö  

Jacob och hans brallor som enligt Granstedt “aldrig blivit tvättade”. Stackars Åsa där hemma…
 
Jacke kör en “nervöspiss”

  Speakern Conny “connykanot” Edholm

   

  

  

 Lite bilder från H22

Och nedan från tjejernas final   

  

  

  

  
 
Det första lyftet i tjejernas final 

 Tjejernas final var asball där Linnea “200 meter” stensils skulle köra mot michaela “marathon”Jonsson Lindblad. Det var ett riktigt rävspel där linnea låg och hade det bra på mickans våg men Linnea ledsnade sista varvet efter ha blivit utsatt för massa ryck och en hög fart. Jäkligt kul att se sånt här i paddling och bra kört båda!

 
Brände sen hem och körde 60 min fartlek efter massa olika båtar och vindvågor, kul pass. Tack svenne!

   

  

  

 Käkade ikväll på pontonen här på norr Mälarstrand och hejade fram tjejerna som kutade Nike Womens run 10k Sthlm. 4000 tjejer i neonorangekläder. Ballt att se och bra gjort av Nikes pr-avdelning.
Marran 

  

  

Be first to comment