Varberg dag 3

imorse vaknade vi att det blåste som satan helt enligt prognos alltså. Gårdagens båda pass var på ett spegelblankt hav där vi körde stenhårda pass och fick massa massa skön sol. Solbrännan är ett faktum, vad säger man på Stureplan Jens? Med en jämn solbränna finns det inga gränser?
   
  
Jäkligt skönt ställe att bo på vägg i vägg med surfers här i apelviken. Svenne visar hur en bra frulle ska se ut, fina härliga havregryn, en god banan, några lingon, ett par nötter och lite mjölk. Sa jag att svenne kallas för talangen?

   

  

 Svinbra idag, oj oj. Blåste runt 10 i grund och mycket mer i byarna. Förmiddagsrundan var det bra på havet, direkt efter lunch var det Bra. Vissa dyningar/vågor på ett par meter. Jag kör ju inte med klocka men när man ligger på en sån dyning och det bara susar i grejerna ja då går det snabbt. Uppskattar på det strax över 20, 23,24 km/h kanske.

 
Bränner hem nu. Paul sitter i mitten därbak och hans ben får slingra sig fram.

 Vår härliga servitris på Max har långa ben eller korta brallor. Högvatten?

 Svenne kör VIP-kön på Max som sig bör om man är från Stockholm.

   

  

Fick några härliga bilder från Gotland där syrran är med barnen och verkar ha det riktigt riktigt bra! Alice har gjort nåt fint här i sten från stranden, fint Alice!
    

   
 

Grillade i fredags med surfskinissarna från göteborg. Epic Anders har ett mastodontstort tält där man nog skulle få in en surfski.
Har varit askul dagar med massa reflektioner. Tar det i ett senare inlägg, okej?
   
  

 

Några bilder från Apelviken.. Stort!

Marran

Be first to comment