Stek och annat skoj.

boll
På midsommardagen testade jag att paddla med resistans för första gången. Hoj vilken upplevelse! Riktigt bra det där tror jag. Kan nog bli ett pass med bollen idag också.

Annars är det högsommar. Hot hot hot. Mycket plask och glada miner. Här lite bilder jag snott här och där från härligt häng i onsdags, mina boys och Bergstrands och Johan (hovfotograf och premiär-paddlare) och Jari hjälpte till att paddla allt som paddlas kan. Kajaker, surfskis, sup C1, C2 (okej, det var mest Mårten och Maciej som stod där – tills Mårten sköt ut sig med huvudet före i Brunnsvikens djup och fick simma iland…). Även den sista havskajaken i uthyrningen fick komma ut en sväng när Jakob skulle rolla (dålig film längre ner).
rg
Vuxna män gör saker tillsammans.
suo
Tom kör sitt tredje pass och har precis börjat med kajak istället för surfski, här en Coastline som funkar lika bra för stand up paddling. Naturbegåvning (mer om hans ninja-fysik om du klickar här).
Ingen Oscar för kvalitén på det här filmklippet, men vi ser ju att han överlevde.

Och NEWS FLASH! Är man intresserad av långdistanslöpning eller bara löpning eller öl eller dekadens eller överhuvudtaget intresserad, så tycker jag att man ska följa min goa granne Uhrbom; nu på Instagram:
sldgj

gals
Is i magen.

Nästa gång ska jag skriva något om 70s-intervaller eller timmen på tröskel och varför elituthållighetsidrottare bör eller gör det ena eller andra. PÅ återhörande.

1 Comment

Leave a Reply