Intervaller i Bäverån och långpass i Skuleskogen

Hur har ni det? Jag har det bra tack, t.ex. med multisportintervaller i Höglandssjön och Bäverån. Totalt två timmar varav det mesta i full gas. Mike hade styrt upp det, varven var paddling (8-9 min, det sista i köttiga Bäverån vars sumpighet var värdig en riktigt bra Pütsep-bana), kasta upp kajakerna på land och simma tillbaka i Bäverån, kravla upp på vägen och spring hem. Nästa varv tvärtom, spring – simma – paddla hem. Två slingor. Jättekul och jättejobbigt i kvällssolen. Många skeptiska blickar från normala vardagsmotionärer…

baversim
Sim/kajak i Bäverån.
kajak01
kajak1
Paddling i våtdräkt. Inget konstigt. Helena Lindnord tog bilderna och Philippa och Arthur var hejarklack. Episk kväll.

löpbrauppp
Jag har blivit guidad genom Skuleskogen av kartproffset Ludvig Åhlund också, två orienterare, en stenhård hockeygrabb och så Mike och Arthur som var med lite i början. Totalt var vi i skogen 4-5 timmar, ungefär 3,5 timme löpning (med kort simning i Tärnättvattnet och Skrattabborrtjärn).
skrevan
Grabbarna grus.
utsikt follk
fika
fika2
näcaker
Det första vattenstoppet var nästan swimrun…

utsikt
sistabad
Det andra vattenstoppet var mer bad med lång livsnjutarpaus och energipåfyllning (mentalt och bildligt talat alltså…) Här satt vi i skogen vid tjärnen. Ett tag. En dag.

mtb
Vi cyklar också, t.ex. upp på Rösåsberget.

Be first to comment