Intervaller vid Langhammar

dagarna här.. Ja.. Vill inte vara nånannanstans än på Gotland nuförtiden. 
Går upp tidigt, kutar eller chillar medan alla vaknar. Äter frulle, bestämmer nåt vad som händer på förmiddan, äter en god lunch, gör nåt ball på eftermiddan, äter en god middag, gör nåt skönt på kvällen.. Varje dag!
Idag var vi uppe vid ekeviken allihopa och solade, bada och vindsurfa, åt sen en jäkligt nice lunch vid Lauters och coola Maria Dee som är fd snowboardproffs men nu gör lite allt möjligt och sysslar med kläder vid sidan om “Deelicious”.
Hoppade sen i surfskin vid Lauter fiskeläge och körde ett grisigt intervallpass längs med de långa raukfälten. Exotiskt? Eeehhhhhh aaaaa.
Middag här vid färjeläget och nu läsa lite i boken.
Betyg på den här dan mellan 1-10? 10.
   

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 Marran 

Be first to comment