Myrlöpning och Swimrun Skagsudde

solregn
Personkluvet väder.

myr
OK Nolaskogsarna bjöd in till ordentlig myrlöpning med intervaller i klafs och slask, mycket roligt och jobbig! Stort glatt gäng, slog till med en gruppbild!

landfors
Landfors GPS-spår från vår fina torsdagskväll vid Skagsudde. Som bildkollaget visat så var det glada miner och även det här passet startade ett stort gäng (kallat “City Sweden”), sju personer under lekledning av initiativtagare/banläggare Multi-Mike. Dock var start och mål vid Skeppsmalen, där en fin surströmmingsservering kallade på uppmärksamheten hos några av atleterna som valde short coures och därmed missade “efter”-bilden. Fix och trix och eftersnack också. Så pass att jag plockade på mig en hel swimrun-utrustning och från och med nu blir det morgonsimning många gånger i veckan!

klipport

hem
Kvart över tio på kvällen, min cykelväg hem efter swimrunnen. Magiskt.

Ska bli seriös med öppet hav-simningen nu för det är roligt och jag vill göra mer, mer, mer! Därför tänker jag anpassa kosten till den kommande simträningen, så drog till K-G och hämtade hem 5-6 kg hemmafångad lax. Bra mat.
laxute
lax
sdg

Förutom rätt kost så är det viktigt med vila och rekreation. Har hittat den optimala återhämtningen när den autistiska sidan ger sig till känna. Se nedan. Massagestolen på Nordic Wellness. Den tar faktiskt i ordentligt! Fett skön och man får vara ifred samtidigt.
massage

Be first to comment