Riddarfjärdssimmet

I lördags var det dags för Riddarfjärdssimmet. Jag körde förra året och i år hade jag utmanat en kollega som hängde på. Start vid Stadshuset och målgång i Rålis.

Det är en sån lustig känsla när man står utanför Stadshuset iförd våtdräkt och ful badmössa och hoppar ner i vattnet. 

I år har jag varken simmat eller paddlat lika mycket som förra året vilket märktes. Jag tycker att jag simmade på rätt bra men missade förra årets tid med en knapp minut. Kom i mål på 31.18 på distansen 1609 meter. Jag behöver öva på att simma i öppet vatten för att jag har svårt att hålla rak linje. Det blev ett sicksackande där jag drog mig inåt land. 

Men det var väldigt roligt!

 Fick låna våtdräkt av min vän Jonatan. Har inte simmat i våtdräkt sedan förra årets tävling, men så skönt med flyter man får!  
 

Krångla sig ur våtdräkten och vidare till en av mina käraste vänners bröllopsfest.

//Sara

Be first to comment