Skön paddling!

Jag älskar att söndagspaddla kajak. Lugnt och fint och njuter i fulla drag av sommarstockholm. I helgen blev det tre trevliga turer. Kanske blir min Epic ledsen på mig eftersom hon sällan får surfa och paddla fort, men i sommar har Johan varit ute och rastat henne ett par gånger med lite måndagsträning bla.

  Med Johanna som premiärpaddlade.
  Med Aron som börjar få till både tekniken och balansen.Och med Magnus som också börjar få till det. Det märks att han jobbar med träning, bra kroppskontroll och kan ta instruktioner. Magnus är min löpcoach och numera även Ironman-coach. 

I övrigt ligger jag lite lågt med löpningen efter fjällmaran och roar mig med att träna annat roligt.

Vi var och kikade på Stockholm triathlon en stund idag och blev så peppade på triathlon. Mycket nytt att lära in på ett år men det ska nog gå det också. Ser så mycket fram emot min nya utmaning – att lära mig simma, cykla och springa i följd och klara av att genomföra Ironman i Kalmar.

//Sara

Be first to comment