Tema explosivitet på Gotland

Avrundar semestern med en Gotlandsvistelse. Saknar cykeln. Eller snarare cyklarna. Överallt ser jag spännande single tracks för MTB´n. Men framförallt ser jag långa platta trafikfria partier av landsvägs som bara ligger där i sensommarkvällssolen och väntar på att få bära fram en tempocyklist med 80-talsdisco i öronen och lätt syra i låren. Saknar även min surfski när man är nere på stranden.

Men denna avsaknad på utrustning har forcerat fram flera spännande (och behövliga) versioner av löpning, styrketräning och (den för mig kraftigt nedprioriterade förmågan) explosivitet. Som till exempel skärm-löpning på stranden, vilket fångade in en del muskelgrupper som tycktes ha gått i ide.

StrandSkärm2

Strandlöpning

Ha ett gott avslut på sommaren och start på hösten!

/N

Be first to comment