Äventyr på hemmaplan

bild 2

Så j*dra najs var det att äntligen få klänga lite på en klippa och vara ute i skogen! Det har egentligen inte blivit så mycket fokuserad träning på senaste, mestadels pga långa dagar med jobb. Däremot är det nog när jobbet tar mer tid som träningen behövs mest för att få igång endorfinpumparna.

Som tur är finns det ju både gott om utrustning att köpa i stockholm och klippor med helt okej förutsättningar för lite reptjänst och några leder upp mot kanske en 6:a. Perfekta förutsättningar för att fräscha upp fingrar och minne med andra ord.

bild 4

Efter lördagen och söndagen var jag riktigt mosig i fingrarna, hade fått dricka kaffe med härlig utsikt över Tranholmen och än en gång insett hur fantastisk friktionen är med klättertofflorna på.

 

Live long and prosper.

ps. nedan ser ni min batcave, den börjar verkligen utvecklas till något bra nu!


bild 3

Be first to comment