Förkyld…

Förkylningen som jag fick med mig från Kebnekaise är visserligen inte så väldigt svår, men den har hängt i och jag har därför inte velat träna alls i veckan. Detta är sjunde vilodagen i följd. Lite irriterande är det alls eftersom det nu bara återstår tre veckor av min tänkta löpsäsong. Tanken har varit att springa Stockholm Halvmarathon nästa helg, och därefter Lidingöloppet (30 km) två veckor senare för att sedan ställa om träningen till uppbyggnadsträning utan tävlingar under årets sista tre månader. Den planen kvarstår, även om några av uppladdningspassen inför kommande prövningar har fått stryka på foten.

 

Mina målsättningar inför dessa två lopp är personbästa på halvmaran (bättre än 1.24.45) och medaljtid på Lidingöloppet (bättre än 2.15). Jag tror och hoppas att jag ska klara dessa gränser. I sådana fall skulle jag vara mycket, mycket nöjd med årets löpsäsong. På återseende!

 

//Aron

Be first to comment