Igång igen – laddad för Stockholm Halvmarathon

Den här veckan har jag kommit igång igen med träningen. I tisdags var det fjärde tillfället (tredje för mig) på grundkursen i crawl, igår körde jag intervaller (3 x 2 km) på gymmet och idag blev det 15 km ganska lugn terränglöpning i skogen. I stort har det känts bra, inte så tungt efter förra veckans totala träningsfrånvaro.

Nu är siktet inställt på lördagens Stockholm Halvmarathon. Det blir fjärde gången jag springet det loppet (även 2011, 2012 och 2013). Bäst gick det för två år sedan då jag kom i mål på 1.33.12. I år startar jag i första startgrupp och hoppas på att putsa den tiden med cirka tio minuter. Vi får se hur det går!

Lite kompisar som också var ute och rörde på sig.

Lite kompisar som också var ute och rörde på sig.

Fin morgon!

Fin morgon!

... men det var blött på sina ställen.

… men det var blött på sina ställen.

//Aron

Be first to comment