Ninja! Eller?

Ska börja med att jag skrev ett långt inlägg för någon vecka sen men väntade på en bild, så på kvällen låg jag och grabben och kolla film i badkaret och ja behöver jag säga mer! En 5 åring och dator i badkar!!

 

Men nu har jag köpt ny!!! Så ni vet om ni vill ha ny ursäkt att köpa ny dator så vet ni hur ni ska göra =)

Sååå vad blir det idag,

Jag kan ta det från början. När jag växte upp så va det ju ninjafilmar och karatefilmer som gällde. Bruce lee va kung, och det fanns hur mycket såna filmer som helst!!

Mitt gäng och jag bildade ett ninja gäng, Vi skaffa vapen, allt från svärd och kaststjärnor (något merca märke eller 2 kan ha försvunnit från bilar) till nunschakas och bo. Vi skaffa utrustning som rep att slänga sig ut från tak med och klor att klättra upp för träd med. (träbit vi slog spikar rakt igenom och satt en rem över så vi fick in händerna)

SÅÅ jag har varit ninja hela mitt liv och nu 25 år senare fick i min första hinderbanetävling fick möta alla i ninja warriors och jag vann, Det måste ju ha och göra med mina ninja kunskaper att göra hur jag ninja mig över alla hinder bättre än alla! ELLER!?

För någon vecka sen var jag med i nordiska mästerskapen i hinderbana. Jag va skadad både i knä och hälsenor. Men vet ju att jag är ju ninja!!

Starten gick och jag va inte snabb, märktes att löpning fått lida sista året med mina hälsenor, Men lunkade imål som 5a bara typ 30 sek från 3e platsen sjukt surt för jag var knappt trött.

Men 5 i norden är ändå ok. och jag tycker hinderbanetävlingar är sjukt kul. jag hade chansen att åka och köra vm i hinderbana i usa i år men ville inte. Jag vill kunna placera mig bra om jag ska åka. Jag förstår inte människor som åker på vm och så om man vet att man inte kan vara i toppen. Jag har flera kompisar som bla åkte till friidrotts vm där dom visste dom inte ens skulle komma typ topp 30. och samma med hinderbane vm känner jag några som åker dit och inte kommer komma bra. Är det bara för att säga att man varit med i VM? sen få skämmas och säga att man kom bland dom sista. Men men inte min grej. Därför jag bröt åre tar hellre en DNF än att ramla in 32a. Jag förstår att man gör saker för det är kul och upplevelse. Men just VM och komma sist kan väl inte vara så kul?

Så jag kom över en film hur jag såg ut under tävlingen. Såå är jag ninja eller???

 

Som ni ser kan denna klump så kan alla. Har fan aldrig sett något stelare. Men dyket får 10,0 -10,0-10,0.

 

Hörs snart igen

Då ska jag snacka lite utrustning

Be first to comment