Long time no see

Har hunnit med att köra två race med riktigt najs resultat!

Öresund downwind challenge mellan Danmark och Malmö där det var ett ohyggligt stort och snabbt startfält. Jag hade en sjukt bra dag på havet och vann före den omöjligt Tysken Steffen Burkhardt (vann Dalsland nu senast) och Siven som trea. Mitt avstånd till Steffen var typ fyra minuter.

King of the fjord nu i Göteborg helgen som var där jag kort efter start dunkade in i en sten så jag böjde mitt roder. Efter lite raggarmek liggandes i vattnet så körde jag riktigt bra och var tight efter siven som vann.

image

En tur häromveckan med Albert Pettersson och svenne runt Djurgårn.

image

Har åkt tunnelbana häromveckan för första gången i år, det var okej och rätt så intressant att se hur svenssons har det.

image

Bootshaus med sin grymma buss

image

image

Släpet lastat innan start i Göteborg.

image

Min grymma surfski som jag har nu efter att jag sålt min svsrt-rosa.

Marran

Be first to comment