Laddar för 2016

Ju längre tid det går utan bloggande ju mer tar det emot att skriva ett blogginlägg eftersom man ligger så efter. Men hösten har varit full med jobb och tyvärr inte lika mycket träning som vanligt. Men har hållit igång så gott det går med lite löpning och spinning, en del crawl och mer rörlighet och styrka. Och sådana där roliga träningspass som Anti-Gravity-Yoga, inte så fysiskt med väldigt roligt och skön stretch för stel rygg.

anti gravity

Snart beger vi oss österut för en efterlängtad semester i Asien, där ska vi ladda upp inför 2016 års alla utmaningar. Är taggad på att dra igång ordentligt med träningen inför Ironman efter semestern.

Passar på att tipsa om min löpcoach (och snart triathloncoach Magnus) som ordnar med en weekend i Torekov för att ta hand om sig själv.

Mindyourlife

God jul!!

//Sara

Be first to comment