Trasiga hälsenor är nu bara 50 procent trasiga. Och min första mara ever!!!!

Det va länge sen jag skrev!

Jag har ju ett byggföretag som jag jobbar med och som alla vet så ändrar dom rot efter årsskiftet så alla vill hinna renovera innan dess. Så jag har jobbat som en galning och knappt tränat!!! Jag får sån sjuk panik!! Men det som är bra är att mina hälsenor börjar bli bättre.så snart kan jag börja löpträna igen efter typ 1 1/2 år!!

Sen är ju allt relativt vad löpträna är. för mig är det hårda kvalitetpass typ 5 dagar i veckan. Senaste året har jag kört ok ett par dagar i vecka sen fått vila för det gjort så ont.

För ett par veckor sen vart jag typ tvingad att köra min första marathon ever! Jag hade varit sjuk ett par veckor innan och inte helt frisk när jag skulle köra. Jag laddade med en ett par redbull och alvedon sen bara köra. Loppet var vinter marathon så det var bara asfalt som är döden för mina hälsenor. Sen eftersom jag aldrig kört en mara så visste jag inte hur kroppen skulle reagera. Och eftersom jag hade blivit tvingad att springa för att running sweden ville vinna lagklassen och få anordna vinter maran 2017. så hade jag press dom sa att vinnande laget hade snitt på 2,56 förra året och att det borde räcka. så för att köra safe så la jag mig i strax över 4 fart och bara körde. jag hade bestämt att köra jämt hela vägen, kanske öka sista halvmaran, precis så vart det. Jag tror jag va 30 sek snabbare andra halvan. Jag vart sjukt död i benen sista 6-7 km men det va bara att bita i. Jag fick 2,54. dålig tid men kände att mara va rätt kul och kommer nog köra igen men då gå ut hårdare och våga mer så jag kan vägga utan att ett lag blir lidande.

Sen kunde jag inte gå på en vecka men men vi vann lagtävlingen!! =) Så har typ vilat sen dess och nu gått in för vinterträning inomhus och jag älskar det!! har fått tillbaka motivationen och nu bokat 2 veckor i åre till håec. även om det nu kanske inte kommer vara mitt stora ml nästa år så är självklart en topp 10 plats ett måste!

Nu dax för rehab och vi kommer höras mer när jag börjar köra hårt

 

Ha det!

 

Be first to comment