ÄNTLIGEN TILLBAKA!

Nu är jag äntligen tillbaka med skrivandet. Jag har ju bla ett byggföretag och som ni vet så ändrades rot reglerna vid nyår så alla ville ha det gjort innan nyår så jag jobbade typ dygnet runt.

Men nu lugnare, så nu är det dax att få fart på min lilla veka kropp. Det svåra blir att trappa upp försiktigt som inte är min grej. Men siktar på att inom snar framtid kunna gå på för fullt och siktar då på 2 pass om dagen plus styrka. Där ett av passen ska helst vara kvalite.

Sen har jag fått lite coola erbjudande som ni snart kommer få veta mer om.

Och håller i skrivande stund precis och gör mitt första inlägg från mobilen vilket gör att jag kommer kunna uppdatera oftare så ni får håna min träning och syn på saker 🙂

Sitter på gym på motionscykel och ska för första gången prova spinning.

Tills vi hörs igen så!

FB_IMG_1452584009487

Be first to comment