Bra pass nu på kvällen

Vi kikade Tour de ski efter förmiddagspasset och alla tog en tupplur här i huset, helt knäpptyst och bara tunga snarkningar.  Underbart!

Programmet som var nu på kvällen var 60-90 min fart uppdelat på långa intervaller typ 20-30 min. Vi var ett gäng som hetsade iväg (Friman*2), mackan, Jimmy Seger, Nils Toresson, Emil Torstensson och jag. Vi körde till ramundberget på första intervallen (8 km kuperat) vila där några minuter och sen samma sträcka tillbaka.  det gick fort.. Jag körde nära min gräns utan att pumpa syra men lyckades hänga i, åka om ibland, tappa ibland, åka ikapp, åka om ibland.
Skön känsla i kroppen från gårdagens bottennapp!

image

Matlagning i brokebackhuset. Grabbarna frimans har med sig pulled pork hemifrån!

image

Jimmy Segers mask

image

Hehe

image

Fredrik Friman

image

Albert Friman

image

Jag

image

Perfekt mixen i vätskebältet som jag fått de flesta här att digga hårt. Red Bull och vatten i en blandning om lika delar. Outstanding!

Jo,, var -27 nu när vi stack ut, närmare 30 exakt nu.

Jo, lite bilder från päronen som är på Gotland

image

Mamma och Akka. Fint!

image

Vinter

image

Pappa tar upp näten

Marran

2 Comments

  • Svara januari 5, 2016

    Patrik Törner

    Bra kört i kylan. Själv skulle jag frysa som bara den.

  • Svara januari 6, 2016

    Martin Nordstrand

    Vi har mycket kläder på oss, kollar varandras kinder och näsa då och då men framförallt använder mask så inte lungorna pajar!

Leave a Reply