Det finns alltid en första gång

Idag handlar det om mitt första inlägg på Multisportbloggen, en annan dag handlar det om mitt första träningspass för dagen eller första gången jag flyger med Sveriges rikes lag på nästan 3kg över Atlanten.

Idag är jag en 21 år gammal/ung tjej som tränar och tävlar för Svenska landslaget i Sprint kanot och kämpar för att ta mig till OS i Rio nu till Sommaren. Jag gillar att träna men har alltid älskat att tävla, jag gillar att göra saker som går fort där jag får ge allt jag har direkt från start. Utmaningar är roliga, utveckling är fantastiskt och mitt mål i livet är att se hur bra jag kan bli. Jag studerar även ekonomprogrammet på distans och tackar inte nej när jag har tid, ork och möjlighet att jobba ett extra pass som aktivitetsguide, lärarassistent, turistinformatör eller som psykolog till nära och kära i behov av två öron som lyssnar.

Idag är det precis 2 veckor kvar tills jag åker till Florida i 10 veckor för att träna, äta, sova, dricka kaffe, umgås med kompisar och förbereda mig inför tävlingssäsongen 2016. Någonting som jag ser fram emot med tanke på det istäcke som ligger över Eriksöfjärden hemma i Vaxholm. I morse blev det ett hårt paddelpass på maskin med Christian Svanqvist som bor och tränar i samma klubb som mig. Vi körde 200m race-plans i hög fart och det märktes tydligt att kroppen glömt bort hur det känns att ha mjölksyra överallt.

På väg hem från träning besökte jag min Mormor och åt sedan soppa och pannkakor till lunch. Det ska man tydligen göra på Torsdagar och jag klagar inte eftersom att jag anser att pannkakor, plättar, våfflor och allt som hör därtill är det bästa som finns. Ikväll ska jag jobba ett pass ute på Vaxholms Kastell, vilket passar bra då jag har halvdagsvila.

Så, lite kort om vem jag är och vad jag gör på en dag. Ser fram emot att blogga här på multisportbloggen tillsammans med alla andra idrottsintresserade och berätta lite mer om vem jag är och vad det är jag gör om dagarna.

 

DSC_0482
DSC_0587
Foto: Evelina Menning

Be first to comment