Kitesurf idag på isen

Nån gång i somras så köpte jag kitesurfprylar av mackan men av olika anledningar så har jag inte kört nåt men idag så tog jag modet till mig att hänga på ut på isen vid Lidingö nedanför Bosön, askrikefjärden om ni har koll.

Hade stått på bar mark nån gång i sensomras och kört med en övningskite så visste lite hur man gjorde.
Mackan instruerade riktigt bra idag så vi riggade allt, fick upp grejerna i luften och sen var det bara att börja köra. Gick långt över förväntan dock självklart med en del gånger då kiten dunkade ner i isen. Skitkul!!

image

image

image

Sjukt fin dag!

image

Och satan vilken fin solnedgång

image

Körde med mina telislagg vilket gick bra

image

Rigg. Älskar färgerna på min 15kvadratare, svenska färgerna.

image

Fint även imorse på kajaklubben

Marran

Be first to comment