Skierg i stället för längd

Jag hade planer på att åka till storvreta och gneta runt på konstsnöspåret där men det blev för sent efter att vi käkat middag så jag pallade inte. I stället fick det bli stakmaskin i källaren. Det käns ganska bra, både flåset och styrkan blir bättre och bättre. Men samtidigt börjar jag känna i kroppen att jag börjat träna mer den senaste månaden. Jag tror att det är viktigt nu att jag lyssnar på hur kroppen reagerar. Jag känner lite i vänsterarmen och handleden. Det känns lite som träningsvärk men kan vara början på en överansträngning. Tyvärr ser det ju inte ut att bli något seedningslopp för mig i helgen, både storvreta och Värmdö är inställda så det kanske blir lugnt i helgen om kroppen inte känns hundra.

   
 
Man stakar alltid i bar överkropp. Det går lite snabbare då.

Be first to comment